Fakturering

Fakturering er en liten del av regnskapet, men en svært viktig del. Det kan ofte bli mye arbeid med fakturering. Du kan fakturere selv, eller overlate jobben til oss. Lar du oss utføre løpende fakturering, frigjør du dessuten verdifull tid. Uansett hvilken løsning som passer deg best, kan vi tilby brukervennlig fakturaprogram og god rådgivning.

Med et oversiktlig fakturasystem er det mulig å effektivisere prosessen, og følge opp at betaling kommer inn fra kunder.  Vi har fokus på digitale løsninger og tilbyr kundene våre en nettbasert løsning med mye automatikk. Du kan selv velge sendemåte – utskrift, epost, post, EHF eller eFaktura. Her er også en egen app for smarttelefoner.

For noen bedrifter fungerer det fint å gjøre hele jobben selv, mens for andre lønner det seg å få hjelp til faktureringen i større eller mindre grad. Hos oss kan du få hjelp til å komme i gang og til å få på plass gode faktureringsrutiner. Kredittsalg krever gode rutiner for fakturering og oppfølging for å sikre god likviditet. Det hjelper vi deg med å få på plass. Har du kunder som ikke betaler kan vi være behjelpelig med oppfølging.

Har du spørsmål vedrørende fakturering eller ønsker å vite mer om våre tjenester? Kontakt oss, så hjelper vi deg så snart som mulig. Velkommen til oss!